Apetit Sexual Scazut

Apetitul Sexual Scazut este destul de des intalnit in lumea moderna.
Apetitul sexual scazut – este un deficit permanent sau temporar si se poate manifesta prin absenta absoluta a fanteziilor sexuale, dorintelor si pierderea interesului pentru intimitatea sexuala.

Dorinta sexuala sau apetitul sexual scazut – este generat de mai multi factori care nu tin in totalitate de functiile organismului. Apetitul sexual scazut poate fi influentat de factori precum stresul, o varietate de boli, de starea emotionala si mentala, droguri si multe altele. Apetitul sexual scazut depinde chiar si de anotimp, caracteristicile atmosferice si de viata de familie.

Diagnosticul apetitului sexual scazut la barbati este o analiza detaliata si multivariata a problemei pentru aflarea cauzelor acestuia.

apetit-sexual-scazutDatorita metodelor unice de tratament, urologii On Clinic va pot ajuta foarte mult in lupta cu disfunctiile erectila, iar rezultatele bune sunt atinse, indiferent de varsta pacientului si problemele medicale pe care le are: hipertensiunea arteriala, diabet sau boli de inima. Statisticile de recuperare ne arata ca 98% din cazuri sunt rezolvate, precum si faptul ca eficacitatea tratamentului este deja evidenta dupa prima vizita.

La Clinica On nu exista tehnici standard de tratament.

In fiecare caz individual, urologul alege tratamentul cel mai adecvat pentru fiecare pacient, folosind formulele si medicamentele retelei internationale de laboratoare OnClinic.

Filialele dispun de un numar de instrumente in exclusivitate si de produse necesare pentru o selectie stricta pentru tratamentul in clinica, avem cei mai buni urologi cu experienta vasta in tratarea cu success a disfunctiilor sexual masculine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s